Ferestre cu geam Mat

badoo rencontre gratuite a bonningues les ardres Geamurile mate utilizate de echipa noastra, sunt geamurile lowe care nu sunt transparente. Administrarea integritatii structurale a acestora este atent urmarita pe parcursul instalarii lor sau pe parcursul producerii acestora. Constientizam nevoia de estetic care de multe ori primeaza in fata utilitatii asociate geamurilor si din acest motiv venim cu diferite solutii inedite la problemele dumneavoastra.

son rencontre du troisieme type mp3 Folosirea geamului lowe mat

http://testhere.ru/telegrambot/2019-11-04/1040.php Geamul lowe mat permite un transfer scazut de caldura prin radiatie. Acest lucru poate fi realizat prin aplicarea pe o fata a sticlei a unui strat de argint, prin pulverizarea particulelor de argint pe geamul care se afla in stare topita. De asemenea se mai poate face aceasta pulverizare si in vid. In acest fel, argintul devine parte componenta a geamului lowe mat.

Lucrările noastre

showshowshowshowshowshowshowshowshowshowshowshow

MATCO®

MATCO - DESIGN, MOBILA, SALTELE

Despre Noi

Compania «FabricaDeFerestre.md» a fost înfiinţată in anul 2006 și are sediul administrativ și de producție.

Producţia de ferestre, uși și alte accesorii din PVC, aluminiu, sau alte materiale calitative se desfăşoară in spaţii moderne, special construite, cu utilaje automate, beneficiind de personal cu o înaltă calificare.