Plase insecte

Plasele contra insectelor reprezinta protectie deosebita impotriva insectelor de tot felul. Plasele de insecte sunt realizate fie ca rame clasice, fie sub forma unor rulouri confortabile, fie ca parte integranta a rulourilor tip jaluzea. Intreaga gama de plase de insecte este disponibila in culorile alb si maro.

  • Plase pe cadru      

Acest tip de plase sunt realizate din cadru de aluminiu. Fixarea se face (in limita posibilitatilor) folosind balamale, astfel incat sa puteti deschide spre exterior plasa in caz de necesitate. Pentru o fereastra de dimensiuni 900 x 1600 mm o plasa costa aproximativ 25 EUR fara TVA

In caz ca se doreste, plasa se poate demonta pe timpul iernii.
Acesta reprezinta sistemul economic.

  • Plase rulou   

Acest sistem reprezinta o alternativa la plasa tip rulou. Usurinta cu care se foloseste il recomanda ca fiind un produs de exceptie. De asemenea este recomandat in cazul montarii la usi. O plasa de insecte tip rulou este clar incomod de folosit, implicand o aplecare pana la podea pentru a putea activa mecanismul de deschidere.

  • Plase orizontale   

Acest sistem reprezinta o alternativa la plasa tip rulou. Usurinta cu care se foloseste il recomanda ca fiind un produs de exceptie. De asemenea nu este recomandat in cazul montarii la usi. O plasa de insecte tip rulou este clar incomod de folosit, implicand o aplecare pana la podea pentru a putea activa mecanismul de deschidere.

25

Наша работа

showshowshowshowshowshowshowshowshowshowshowshow

MATCO®

MATCO - DESIGN, MOBILA, SALTELE

О нас

Производим металлопластиковые окна по самым новейшим и передовым технологиям, разных размеров и форм, соблюдая все права потребителей. Металлопластиковые окна представляют собой современную, глянцевую систему остекления, сохраняющее тепло помещения в холодное время года и предоставляющее право выбора проветривания в жаркую погоду.

Fabricadeferestre.md
str. Alba Iulia 148/3, or. Chisinau, Republica Moldova
022-78-19-36