О Компонии

Prima Fabrica De Ferestre si Usi Termopan in Chisinau Moldova la FabricaDeFerestre.md

Totodata societatea decine si certificarile ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 pentru sistem de management certificat.

Orice client potential poate sa viziteze spatiile de productie si sa constate, nivelul de dotare, calitatea materiilor prime, modul in care se respecta toate criteriile prin care este realizata o tamplarie moderna potrivit normativelor si standardelor de calitate europene.

Utilajele sunt produse de firma STURTZ, Germania, fiind compuse din urmatoarele elemente: masini pentru debitarea simultana a doua profile, masini de sudura automata la 4 capete, masini speciale pentru montarea feroneriei, linii de sudat si debavurat, masini de taiat si frezat armatura, masini de taiat baghete, masini de frezat montanti. Fluxul de productie este coordonat computerizat, folosindu-se un soft specializat de la firma Klaes, Germania, care integreaza toate operatiunile incepand cu ofertarea si proiectarea pana la obtinirea produselor.

 SRL detine una din cele mai moderne fabrici de ferestre termopan din R. Moldova. Din 2011 pana in prezent pe poarta fabricii noastre au iesit peste 500 de ferestre. Toate operatiile sunt facute automat, lucru care impreuna cu folosirea materiilor prime de cea mai buna calitate si o echipa de profesionisti garanteaza o fereastra perfecta. Ne-am propus sa investim in excelenta si sa intrecem asteptarile oferind cele mai bune solutii pentru caminul dvs. Misiunea noastra este aceea de a fi recunoscuti de clientii nostri drept leader in fabricarea ferestrelor din pvc.

25

Наша работа

showshowshowshowshowshowshowshowshowshowshowshow

MATCO®

MATCO - DESIGN, MOBILA, SALTELE

О нас

Производим металлопластиковые окна по самым новейшим и передовым технологиям, разных размеров и форм, соблюдая все права потребителей. Металлопластиковые окна представляют собой современную, глянцевую систему остекления, сохраняющее тепло помещения в холодное время года и предоставляющее право выбора проветривания в жаркую погоду.

Fabricadeferestre.md
str. Alba Iulia 148/3, or. Chisinau, Republica Moldova
022-78-19-36