Usi din Aluminiu

Ca alternativa a usilor din PVC, executam usi din aluminiu de urmatoarele tipuri:
1. usi cu feronerie de fereastra care se foloseste mai ales la usi pvc de balcon si nu au broasca ci doar un maner sau cremon ca la orice fereastra
2. usi termopan cu broasca cu cheie.

Toate tipurile de feronerie folosite la usi, fie ca sunt usi interior pvc sau usi exterior pvc, au provenienta germana ceea ce certifica un grad al calitatii superior.

Balamalele folosite la usi din pvc sunt de 3 feluri:
1. Balamale de fereastra care se pun la usi pvc de balcon si se folosesc atunci cand usa nu are dimensiuni foarte mari,
2. Balamale pentru usi termopan de trafic mediu,
3. Balamale pentru usi termopan de trafic intens care se folosesc la usi pvc de dimensiune foarte mare de exemplu intrari de magazin etc. Varianta a 2-a de balamale se foloseste la modele usi pvc din interiorul unei locuinte adica la usi de interior pvc.

 

O alta clasificare care se poate face la acest tip de tamplarie pvc in speta la usi ar fi dupa numarul de canate astfel ca exista usi termopan cu un canat si usi termopan cu doua canate sau usi duble. Cand latimea golului unde trebuie montata o usa este mai mare de 950-1000 mm este necesar sa se aleaga un model de usa in doua canate (dubla) deoarece feroneria pentru o usa cu un canat este dimensionata pana la dimensiunile sus amintite.

La usile de balcon de tamplarie pvc se poate pune feroneria in asa fel ca usa sa se deschida si oscilobatant lucru care nu este posibil la usile cu broasca si balamale mari.

Culorile disponibile pentru usile de tamplarie pvc Salamander sunt diverse plecand de la alb pana la imitatii de lemn. Astfel putem produce usi termopan de culoare imitatie stejar auriu, usi termopan de culoare imitatie mahon, usi termopan de culoare imitatie stejar inchis sau deschis etc.

Sticla folosita la usile noastre, in cele mai multe cazuri, este de tipul Low-E (LowE). Este vorba despre o sticla speciala care are proprietati de bariera termica. Se mai foloseste la usi pvc mai ales la cele care au un montant orizontal in partea de jos in loc de sticla, placa Weiss. Se mai folosesc deasemanea si alte tipuri de sticla cum ar fi "nisip" la usile de baie care nu sunt transparente, sticla tip oglinda si altele.

La cerere pot fi montate si usi glisante pvc dar si usi pliante pvc.

25

Наша работа

showshowshowshowshowshowshowshowshowshowshowshow

MATCO®

MATCO - DESIGN, MOBILA, SALTELE

О нас

Производим металлопластиковые окна по самым новейшим и передовым технологиям, разных размеров и форм, соблюдая все права потребителей. Металлопластиковые окна представляют собой современную, глянцевую систему остекления, сохраняющее тепло помещения в холодное время года и предоставляющее право выбора проветривания в жаркую погоду.

Fabricadeferestre.md
str. Alba Iulia 148/3, or. Chisinau, Republica Moldova
022-78-19-36