SUNA ACUM

076-012-220

Prima Fabrica de Ferestre Usi Termopan din Moldova

Societatea detine si certificarile ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 pentru sistem de management certificat.

Ferestre din PVC - ieftine, dar durabile.

  «FabricaDeFerestre.md» - compania cu mai mult de opt ani de experiență, cu propria sa fabrică de producție performantă. Experții noștri calificaţi vor aborda profesional toate întrebările şi cerinţele Dvs. Doar la noi puteţi comanda ferestre din PVC, lemn ori aluminium de orice configurație.

Procesul de comandare a unor ferestre din PVC se desfăşoară în mai multe etape: comanda, luarea măsurilor necesare, producţia propriu-zisă, livrarea, instalare. La fiecare din aceste etape este necesar un control riguros al calităţii efectuat de către un personal profesionist. Astăzi, achizitionarea unor ferestre sau uşi din PVC a devenit foarte accesibilă, datorită unui număr mare de companii care ofera servicii similare. Provocarea este de a găsi printre ei o companie cu specialişti de încredere, responsabili şi cu experiență. «FabricaDeFerestre.md» este locul unde rezultatul întrece aşteptările Dvs. Noi conştientizăm că sănătatea şi confortul Dvs depinde de calitatea produselor ce le fabricăm şi de serviciile pe care le prestăm.

Puteți să ne apelaţi la numărul:

 (022) 930787 sau completați formularul și un reprezentant vă va contacta în scurt timp.

Prima Fabrica De Ferestre Usi in Moldova. 

Lucrările noastre

showshowshowshowshowshowshowshowshowshowshowshow

MATCO®

MATCO - DESIGN, MOBILA, SALTELE

Despre Noi

Compania «FabricaDeFerestre.md» a fost înfiinţată in anul 2006 și are sediul administrativ și de producție.

Producţia de ferestre, uși și alte accesorii din PVC, aluminiu, sau alte materiale calitative se desfăşoară in spaţii moderne, special construite, cu utilaje automate, beneficiind de personal cu o înaltă calificare.

Fabricadeferestre.md
str. Alba Iulia 148/3, or. Chisinau, Republica Moldova
022-78-19-36